Construita pe principiul antitezei, MY IMACULATE DREAM reia intr-un registru mai elevat tema din LIVIN` BLACK: ideea de evolutie prin constrangere, de maculare ca premisa a saltului spre un nivel superior de evolutie a sinelui.

Aparent monotona din punct de vedere cromatic, colectia aduce in prim-plan forta negrului potentata prin prezenta culorilor vibrante, asociate in tonuri si trepte de luminozitate surprinzatoare. Impresia generala de senzualitate insinuanta a rochiilor de seara si cocktail este temperata prin prezenta pieselor grele in a caror realizare s-au introdus, de asemenea, elemente couture-a-porter.

Pentru tinutele de zi s-au utilizat stofe 100% lana innobilate prin broderii si aplicatii din mohair ori pietre semipretioase (ametist, cristal de stanca, cuart) si perle de cultura negre, albe si roz. In realizarea tinutelor de seara si cocktail tesaturilor grele (georgette, tafta) li s-a alaturat finetea tulului, moliciunea voalului si stralucirea organzei, tesaturi cu textura si consistenta diferita ce reflecta diferit lumina creand astfel o senzatie optica de exceptie. Pentru aplicatii s-au utilizat pietre naturale, perle de cultura, pene si snururi din matase naturala, toate finisajele fiind executate manual.

Prin croiul ce evidentiaza silueta, executia impecabila si maiestria finisajelor precum si prin inserarea elementelor originale avangardiste pe concepte clasice, cele 30 de piese ce compun MY IMACULATE DREAM dezvaluie un stil rafinat construit pe simplitate si echilibru: stilul Gina Butiuc.

Pentru Gheorghe Iovu muzica inseamna viata. Prezent in melosul autohton cu 5 CD-uri insotite si de casete audio, avand de asemenea numeroase aparitii in media si in salile de concerte, Gheorghe Iovu ofera prin muzica sa drumul cel mai putin anevoios spre descoperirea de sine.

Lasa un comentariu:

*

Your email address will not be published.