Construita pe principiul focului, colectia aduce in prim-plan ideea de forta, intensitate, dinamism. Nota senzuala, prezenta de la prima pana la ultima din cele 30 de piese, se insinueaza prin tesaturile fluide sau semitransparente, prin taietura ce evidentiaza silueta si este sustinuta prin cromatica in tonuri de rosu, oranj, auriu si fucsia. Armonia definita de stralucirea focului este potentata prin tensiuni cromatice create de alaturarea inedita a unori culori din spectre opuse precum si prin prezenta pieselor in alb sau negru.

Light my fire este o colectie couture-a-porter in realizarea careia s-au utilizat tesaturi de inalta calitate, toate finisajele si aplicatiile fiind realizate manual.

Pentru innobilarea pieselor colectiei s-a apelat la broderii executate in atelier, aplicatii din fir de mohair sau snururi de matase precum si la aplicatii din sticla de Murano, perle ce cultura, cuart, cristal de stanca si ametist.

Creponarea manuala a tesaturii, tehnica specifica atelierului Gina Butiuc, a fost utilizata in realizarea mai multor piese ale colectiei. Imbinate cu finete, fasiile de saten croite pe biais induc senzatia de unduire, de miscare.

Prin maiestria finisajelor, rigurozitatea croiului, acuratetea executiei, prin contopirea clasicului cu elemente avangardiste originale, Light my fire contureaza un stil rafinat construit pe simplitate si echilibru: stilul Gina Butiuc.

Pentru Light my fire, INS preiau din repertoriul international piese consacrate pe care le abordeaza intr-o maniera personala introducand in interpretare accente electric-pop.

Componenta trupei: – DJ MAT
– Mircea Horvath – clape, voce
– Andras Dutka – voce, chitara

Lasa un comentariu:

*

Your email address will not be published.