Construita pe vibratia apei, Solitary Brother aduce in prim-plan ideea izolarii, a singuratatii ca stadiu necesar. Colectia vorbeste despre forta de dincolo de lucruri, de dincolo de evenimente, despre forta cuvintelor nerostite.

Structurata in doua linii distincte, – casual (10 tinute pentru femei si 6 pentru barbati) si couture-a-porter (20 de tinute de seara si cocktail) – colectia imbina tonuri intense de verde si albastru in contrast cu alb inducand senzatia de luminozitate radianta, de stralucire rece.

Caracterizata in principal prin accesibilitate, linia CASUAL este realizata din teaturi fluide, confortabile, ce evidentiaza silueta. Tinutele pentru barbati au fost realizate din tesaturi preponderent de bumbac, inovatiile fiind evidente in designul buzunarelor si a clapelor.

Linia COUTURE-A-PORTER dezvolta si dramatizeaza contrastul cromatic prezent si in linia casual potentandu-lsi prin alaturarea tesaturilor fluide transparente (voal de matase) cu tesaturi rigide, pline, cu straluciri subtile (saten, georgette, cincila). Culorile stralucitoare lasa treptat locul tonurilor sobre, inchisem sustinand astfel ideea de rafinament, distinctie, simplitate. Tonurile intense de verde, albastru si violet se regasesc in aplicatiile din cuart, cristal de stanca si ametist, executate manual, ca si in broderiile realizate din fir de mohair.

Create cu grija si atentie pentru fiecare detaliu, incepand cu alegerea tesaturii, continuand cu rigurozitatea croiului si executia impecabila, innobilate prin finisaje manuale, cele 36 de tinute ce alcatuiesc SOLITARY BROTHER, contureaza un stil rafinat construit pe imbinarea conceptelor clasice cu elementele avangardiste: stilul GINA BUTIUC.

Pentru SOLITARY BROTHER, D-CIDE preiau din repertoriul international piese consacrate pe care le interpreteaza in stil funk-pop-rock.     Componenta trupei:     Marius Pop – chitare;     Mark Mihele – bas;     Jean Piloiu – chitara, voce;     Luci Hulban – tobe;     Dutka Andras – chitara, voce.

Lasa un comentariu:

*

Your email address will not be published.