Construita pe principiul apei, TEARS exprima prin mijloacele specifice artei vestimentare conceptul heraclitian „pantha rei”: totul este curgere, fiecare moment l precede pe urmatorul, printr-o transformare subtila conducand spre evolutie. TEARS exprima efortul intens de recuperare a echilibrului oglindind in acelasi timp triumful sensibilitatii.

Conceputa pe tonuri perlate de violet, bleu si roz, colectia induce senzatia de claritate si luminozitate la aceasta contribuind si tesaturile transparente, stralucitoare, extrem de fluid in majoritate matasuri satinate si voal.
Deosebit de pretioase sunt aplicatiile pentru care s-a utilizat sticla de Murano, cristal de stanca, perle de cultura si hematit dar si peruzele, pene naturale si mohair. Fasiile de saten croite pe biais, mbinate cu maiestrie, sustin senzatia de unduire, de curgere.

Ca o noutate, GINA BUTIUC prezinta in deschiderea spectacolului colectiile pret-a porter primavara-vara 2005 pentru femei si barbati.

Plina de vitalitate si prospetime, colectia pret-a porter pentru femei reuneste 12 piese in alb, negru si rosu realizate din voaluri imprimate sau uni combinate cu saten sau plasa mpletita.
Pentru vestimentatia masculina in acest sezon GINA BUTIUC propune nuante calde de pamant: sienna, umbra si bej. Pantalonul barbatesc iese din anonimat inovatiile fiind evidente in conceptia buzunarelor, a clapelor si accesoriilor.

Infiintata in anul 1999, trupa BLACKBEERS abordeaza cu succes stilul Celtic-Rock (rock irlandez) repertoriul lor incluzand cantece si balade, melodii instrumentale (toate in varianta country-blues-rock).
Trupa a sustinut peste 200 de concerte in tara si in strainatate, in varianta traditionala. Au aparut la emisiuni bine cotate pe majoritatea posturilor TV nationale.

Membrii formatiei:
Peter Moynahan – voce, chitara
Radu ‘Burgher’ Szucs – chitara bass,
Otto Segal – vioara,
Norbert Scheck – chitara electrica, voce,
Misu Stana – tobe.

Lasa un comentariu:

*

Your email address will not be published.