stilist personal

Gina-Butiuc-consiliere-stilist-personal

Fie ca e vorba de afirmarea profesionala sau de interactiunea in plan personal, suntem inclinati sa acordam credibilitate celor cu o infatisare impecabila.

O imagine coerenta transmite mesajul de profesionalism, de competenta, induce ideea ca avem in fata persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine si, in general, cu o preocupare semnificativa pentru detalii.

O imagine personala impecabila este importanta in primul rand pentru a creste increderea in sine dar si pentru a influenta ori pentru a crea sentimentul de control.

Rolul stilistului personal este acela de identifica stilul vestimentar potrivit pentru tine din punct de vedere al fizionomiei, conformatiei fizice, caracterului, ocupatiei si, nu in ultimul rand, mesajului pe care vrei sa-l transmiti despre tine.

Vom contrui impreuna nucleul garderobei tale, selectand acele piese vestimentare care te vor ajuta sa gasesti solutii in orice situatie si pe baza caruia vei putea construi ulterior.

Vor fi stabilite directiile de dezvoltare ulterioara a stilului propriu astfel incat in scurt timp sa poti fi autonom din punct de vedere al stilului vestimentar.

Vei intelege repede ca in plan vestimentar mai putin dar ales inteligent si de calitate mai buna inseamna mult mai mult.

consiliere de imagine pentru companii

Stim ca impactul imaginii este fundamental si ca, in procent de 90% prima impresie este determinata vizual.

Stim, de asemenea, ca prima impresie este greu de modificat ulterior.

Deseori imaginea proprietarului afacerii este sinomima cu imaginea business-ului iar intre cele doua e important sa existe coerenta.

Pe de alta parte, in multe cazuri angajatii sunt interfanta intre business si clienti, angajatii fiind veritabili ambasadori ai companiei.

Definirea unui concept de imagine veridic si coerent pentru afacere, proprietarul acesteia si angajati este o misiune menita a aduce acel plus de credibilitate necesar oricarui tip de business, fie ca vorbim despre servicii, comert, HORECA, case de avocatura ori birouri notariale.

Gina Butiuc - consiliere de imagine pentru companii

workshopuri

Gina Butiuc - consiliere - workshop (1)

Intotdeauna preocuparea pentru dezvoltarea proprie ori a angajatilor e binevenita fie ca va fi un worskhop integrat intr-un program de team-buiding sau un cadou oferit cu o anumita ocazie.

Fiecare workshop poate fi conceput si structurat in functie de particularitatile de imagine ale companiei sau/si audientei accentul putand fi axat fie pe partea educativa, fie pe aspecte practice ori o combinatie a acestora.

consiliere fashion-business

Te-ai gandit ca ai talent si ca ar fi potrivit sa incepi o afacere in fashion. Insa un fashion-business presupune mai mult decat talent in desenarea modelelor si potrivirea culorilor.

Adevarata provocare o reprezinta organizarea efectiva a productiei, de la alegerea utilajelor, a materiilor prime, selectarea furnizorilor, conceptia tiparelor, definirea directiilor de stil, stabilirea fluxului de productie, ce inseamna concret lansarea unei colectii, creionarea directiilor de promovare si marketing, avatarul clientului si, nu in ultimul rand, definirea rolului tau in business.

Pentru toate acestea punem in serviciul tau cei 15 ani de experienta in fashion-business desfasurat in conditiile specifice ale pietei romanesti, cu toate particularitatile acesteia.

Gina Butiuc - consiliere fashion-business