STIL

O imagine coerenta transmite mesajul de profesionalism, de competenta, induce ideea ca avem in fata persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine si, in general, cu o preocupare semnificativa pentru detalii. Fie ca e vorba de afirmarea profesionala sau de interactiunea in plan personal, suntem inclinati sa acordam credibilitate celor cu o infatisare impecabila.
A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist ci a devenit trasatura ce identifica si personalizeaza fiecare femeie si fiecare barbat intr-o lume in care cuvantul de ordine este “globalizare”.

Este stilul innascut sau se poate invata? De unde pornesti in definirea stilului personal? Care sunt criteriile pentru compunerea unei imagini care sa transmita un mesaj autentic despre tine? Cum utilizezi culorile in construirea tinutei si care este puterea crearii unui centru de interes in vestimentatie? Care sunt trucurile vestimentare prin care poti corecta micile imperfectiuni ale siluetei si sa iti evidentiezi trasaturile armonioase?
Raspundem la aceste intrebari – dar si la intrebarile voastre – pe 29 octombrie, incepand cu ora 18.30 in atelierul de imagine si stil “Conversatii de Stil” pe care il dorim a fi mai mult decat o simpla expunere a unor retete si reguli. Vino pregatit sa fii provocat – dar sa si provoci – discutii smart, constructive pe teme vestimentare si de stil.

Evenimentul este destinat in egala masura femeilor si barbatilor. Acesul copiilor sub 14 ani este restrictionat.
Evenimentul este sustinut de ALIRA, partener traditional al evenimentelor Gina Butiuc.
Parteneri media: VIA CLUJ TV, clujinsider.ro , buzznews.ro, clujtoday.ro, UP News.

Dress-code recomandat: casual

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Biletele sunt disponibile aici.

Pin It on Pinterest

Share This