Gina-Butiuc-consiliere-stilist-personal

Sunt sigura ca nu putine au fost situatiile in care ai stat in fata dressing-ului, in pagul pregatirii pentru un eveniment, si cu toate ca in fata ta se insiruiau nenumarate articole vestimentare tu nu aveai cu ce sa te imbraci. Si nu de putine ori ti-ai spus ca imaginea ta nu reflecta in mod coerent si veridic cine esti, ce esti si cum esti tu. Si in tot atatea situatii ti-ai spus ca ai avea nevoie de cineva care sa faca ordine in acest haos. Ceea ce iti doreai, de fapt, este un stilist personal.

Rolul unui stilist personal este acela de identifica stilul vestimentar potrivit pentru tine din punct de vedere al fizionomiei, conformatiei fizice, caracterului, ocupatiei si, nu in ultimul rand, mesajului pe care vrei sa-l transmiti despre tine.

Fie ca e vorba de afirmarea profesionala sau de interactiunea in plan personal, suntem inclinati sa acordam credibilitate celor cu o infatisare impecabila.

O imagine coerenta transmite mesajul de profesionalism, de competenta, induce ideea ca avem in fata persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine si, in general, cu o preocupare semnificativa pentru detalii.

O imagine personala impecabila este importanta in primul rand pentru a creste increderea in sine dar si pentru a influenta ori pentru a crea sentimentul de control.

Cu ajutorul unui stilist personal, vom construi impreuna nucleul garderobei tale, selectand acele piese vestimentare care te vor ajuta sa gasesti solutii in orice situatie si pe baza caruia vei putea construi ulterior. Vei invata care sunt criteriile de compunere a imaginii proprii, cum sa creezi un centru de interes in tinuta ta si cum sa operezi cu efectul de „iluzie optica” astfel incat sa pui in evidenta ceea ce este un atu in conformatia ta fizica si sa treci in plan secundar aspectele mai putin favorizante.

Vor fi stabilite directiile de dezvoltare ulterioara a stilului propriu astfel incat in scurt timp sa poti fi autonom din punct de vedere al stilului vestimentar.

Vei intelege repede ca in plan vestimentar mai putin dar ales inteligent si de calitate mai buna inseamna mult mai mult.

Cere acum o cotatie sau stabileste o programare aici.

 

Gina Butiuc 

fashion designer

sursa foto: arhiva personala

Pin It on Pinterest

Share This