CONVERSATII DE STIL

Dincolo de nevoia de distantare sociala, perioada de lockdown vine cu o serie de provocari si o multime de intrebari. Este momentul de (auto)analiza, de restructurare si de reformulare. Si daca, pentru moment, avem mai multe intrebari decat raspunsuri, una dintre certitudini este nevoia constanta de frumos si de armonie in vietile noastre. Aceasta preocupare ne va mentine mereu pe acea linie ce face diferenta intre reusita si esec. Pentru posibile raspunsuri, am creat „Conversatii de Stil – lockdown edition”. 

In astfel de momente cei mai multi simtim nevoia unei reformulari, inclusiv in planul imaginii. Acum este momentul pentru curatenie si pentru redefinirea stilului si a garderobei. Si daca nu acesta, ce moment ar putea fi mai potrivit pentru a selecta ceea ce este necesar si adecvat de ceea ce doar iti aglomereaza spatiul si are consecinte nefaste asupra imaginii tale?!

Timp de o ora si jumate facem ordine, intr-o noua editie „Conversatii de Stil”. Intai in concepte, apoi in idei, in stilul tau – iar, ulterior, pe baza a ceea ce ai invatat, tu vei putea face ordine si in lucruri. Vom porni de la o sumara definire a stilurilor vestimentare, astfel incat sa stii in ce tipolgie te incadrezi, in functie de trasaturile tale fizice, temperament, profesie/ocupatie, obiceiuri pentru petrecerea timpului liber. Vom defini conceptul de „garderoba capsula” si vom creiona ce ar trebui sa contina aceasta potrivit fiecarui stil vestimentar, astfel incat sa ai intotdeauna la indemana acele articole vestimentare necesare si potrivite pentru tine. Vom clarifica ce nu ai nevoie si la ce obiceiuri de cumparare ar trebui sa renunti. Si, in final – dar nu in ultimul rand – vom stabili cateva directii in care poti dezvolta garderoba ta, ce piese poti sa adaugi, astfel incat orice noua achizitie sa poate crea conexiuni cu articolele vestimentare deja existente.

De fapt, ceea ce ne dorim fiecare este sa putem crea oricand maximum de alternative fara a fi nevoiti sa cumparam o tinuta complet noua pentru fiecare eveniment. De asemenea, ne dorim sa evitam bataia de cap zilnica si situatiile in care nu ai cu ce sa te imbraci in timp ce dressing-ul tau este supraaglomerat.

Evenimentul se adreseaza deopotriva femeilor si barbatilor. In functie de structura publicului participant, continutul va fi adaptat astfel incat sa fie util si relevant.

Evenimentul se desfasoara on-line. Participantii vor primi linkul de acces in dimineata evenimentului. 

Mai multe detalii sunt disponibile aici.
Evenimentul este gratuit insa este necesara incrierea la adresa de email: gina.butiuc@ginabutiuc.ro

Pin It on Pinterest

Share This