gina butiuc - blackforward t-i 2011-2012

Deseori intunericul a fost caracterizat ca fiind absenta luminii – dupa cum negrul a fost  denumit nonculoare. Ceea ce e prea profund pentru a fi explicat – sau inteles – e definit in raport cu notiuni facil de asimiliat pentru oricine.

Dar cum ar fi daca ne-am imagina lumina capturata iar negrul ar fi tocmai expresia dorintei intense a luminii de a iesi din nou sa vibreze ?!… Daca ne-am imagina forta tuturor culorilor reunita in … nonculoare ?!…

Black: forward vorbeste forta, protectie, impenetrabilitate. Eleganta axiomatica, echilibru, rafinament asimilat celei mai inalte octave in registrul luxului.

Negrul este probabil cea mai constanta coordonata a tendintelor in moda. Nu au existat – si, cu siguranta, nu vor exista – designeri sau promotori de tendinte care sa excluda, vreodata, negrul. Dincolo de mituri si idei preconcepute, dincolo de asocieri ce deriva din sobrietatea si duritatea acestei nonculori, negrul avantajeaza fiecare tip de silueta, orice configuratie a fetei, rezoneaza fiecarui moment al zilei si oricarui tip de eveniment. Nu rezoneaza, insa, oricarui tip de personalitate.

Sa stii sa porti negru!

Sa te ridici la inaltimea maretiei lui, sa-i dai ceea ce i se cuvine, sa nu ingenunchezi nobletea celui ce poate fi numit suveranul vizibilului si invizibilului. Sa nu-i alterezi puritatea. Sa stii sa mizezi pe magnetismul pe care-l emana concomitent cu senzatia de distanta. Sa te incarci din balansul dintre atractie si respingere.

Sa-i explorezi universul de semnificatii subtile si sa-i descifrezi… magia.

One Trackback:
februarie 21, 2014

[…] alba), accesoriile ce vor face diferenta fiind butonii si ceasul. Pentru femei este recomandata rochia de seara lunga, in croieli clasice sau rochia cocktail (de lungime pana sub genunchi), realizate din tesaturi […]

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This