gina-butiuc-pret-a-porter-toamna-iarna-2011-2012

Colectia prêt-a-porter toamna-iarna 2011-2012 aduce in prim-plan tonurile calde, vibrante de galben contopite cu blandetea pamanturilor de Sienna, punctate de prezenta rosului Burgund si albului-ivoire. Catifeaua din matase naturala completeaza cu discretie caldura lanii si stralucirea satenului ori a organzei. Leit-motivul colectiei este caldura si comfortul, senzatia de bine si optimism indusa de armonia cromatica dar si prin atingerea delicata a tesaturilor nobile. Aplicatiile din dantela decupata completeaza misterul insertiilor din tulle nude aducand in acelasi timp nota de feminitate si rafinament caracteristice creatiilor Gina Butiuc.

Acuratetea croiului, avand la baza tipare clasice pe care se insereaza elemente originale, avangardiste, finisajele maiestrite, senzualitatea insinuanta sunt elemente ce contureaza un stil ce promoveaza echilibrul si bunul-simt in vestimentatie: stilul Gina Butiuc.

2 Trackbacks:

[…] foto Colectia pret-a-porter: http://www.ginabutiuc.ro/colectii/pret-a-porter-t-i/ In a doua parte a show-ului publicul a fost transportat, intr-o explozie de lumini si lasere […]

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This