gina butiuc - CROWDED - rochii de seara unicat - costume barbatesti la comanda

Dintre toate formele de arta, moda e cea mai efemera. Cea mai puternic implicata in cotidian si racordata direct la tendinte, curente sau stari de spirit.Insa tocmai din caractetul sau efemer deriva si marea sa versatilitate. Poti alege ce vrei si intepreta in modul tau personal, punandu-ti amprenta ce te face unic. Ce te extrage din multime.Construindu-ti propriul stil. Transformand astfel efemerul in durabil.

In constructia colectiei couture-a-porter calatoria incepe  in profunzimile cromatice definite de negru si vibratia intensa a griului Reflecting Pond. Aici totul este metalizat, totul ti se insinueaza in suflet cu acuratetea cu care metalul lichid se prelinge in spatiul fin lasat oriunde. Toate piesele feminine sunt realizate din matase, fie ca e vorba de voal-chiffon, catifea din matase, tafta sau tesaturi avangardiste. Impresia de ansamblu este completata de piesele in tonuri de Burgund si sustinuta prin aplicatiile din pietre semipretioase si accesoriile din piele metalizata ce trimit de asemenea cu gandul spre raceala metalului. Detaliile din pene se ivesc surprinzator fiind de natura sa sustina mesajul de efemer.

Piesele masculine sunt riguroase, clar definite, intr-o cromatica curata, accesorizate subtil penru a transmite mesajul de forta si echilibru. Aici nu e loc nici de intepretari, nici de experimente. E doar rigoare.Fiindca despre asta e CROWDED. Despre rigoare, acuratete, despre autenticitate. Despre parcursul onest in care esti doar tu cu tine. Despre drumul pe care esti singur in multime. Despre drumul aglomerat pe care-l crezi a fi cel bun.CROWDED e despre mine. E despre tine. E despre emotii. Intense. E despre autocunoastere si descoperirea sinelui pe drumul aglomerat spre implinirea visului.E despre visul pentru care te trezesti in fiecare dimineta, pentru care muncesti, planifici, lupti, zambesti, plangi, cazi, zbori si o iei de la capat de cate ori e nevoie.

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This