gina butiuc - barbati in costume sau baieti in tricouri

Se spune tot mai des ca „barbatii in costume lucreaza pentru baietii in tricouri”. Daca nu esti unul dintre „baietii in tricouri”, acest workshop ar putea fi util pentru tine. Fiindca, din fericire, „barbatii in costume” nu sunt toti la fel. Dar ce anume face diferenta intre produsul de serie si cel personalizat si de ce mai putin inseamna, de fapt, mai mult? Ce anume se afla in spatele denumirilor pretentioase bespoke sau made-to-measure? Si, pana la urma, de ce ai alege un costum la comandă si nu unul fabricat în serie?
Ce anume justifică diferenţa de preţ între produsul de serie şi cel personalizat?
Îmbrăcămintea de designer nu mai este demult destinată unui cerc exclusivist ci a devenit mai degrabă atributul bărbatului ce şi-a definit stilul personal, este conştient de unicitatea sa şi are un respect de sine ridicat.
Pe 26 aprilie, începând cu ora 19.00,  ai ocazia să descoperi pas cu pas procesul creării sacoului bespoke, începând de la luarea măsurilor, modalităţi de prelucrare a materialelor, construcţia propriu-zisă a sacoului plus câteva tips & tricks în alegerea stofei, a lungimii potrivite şi a altor detalii de personalizare. Evenimentul va avea loc la Bastionul Croitorilor în Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 2.
Workshop-ul este susţinut de Gina Butiuc, designer vestimentar cu 15 ani experienţă în fashion-business.

Te poti inscrie la eveniment la tel.: 0744 322 134, e-mail: gina.butiuc@ginabutiuc.ro sau completand formularul disponibil aici . Taxa de participare este 45 lei/persoană.

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This