Makeup and prepare for fashion show from Amazing Visuals on Vimeo.

iulie 8, 2011

Colectia este una minunata plina de sensibilitate si romantism.

Ceea ce m-a determinat sa las acest comment este faptul ca pentru sedintele video de making of folosesti aceesai fatza, poate pe considerentul ca ” da bine pe sticla”(profilul nu o avantajeaza, pometii ridicati, nasul putin acvilos buzele subtiri). Insa ca simplu vizitator al site-ului nu pot decat sa remarc ca in decurs de 3 ani lucrurile nu au evoluat aproape deloc. Aceeasi fata care sta la make-up,( putem sa facem chiar o evolutie a fetei,desi nu cred ca acesta era scopul tau) 2 rochii probate, 2 cadre ambientale ale atelierului.

Dupa numele colectieti, nume care da si titlul unui superb album U2, ma asteptam la un video mai antrenat, provocator,cadre in miscare, cadre scurte, fetze diferite, detalii.

Poate aceste remarci te vor ajuta pe viitor.

iulie 8, 2011

Draga Artemis,
Iti multumesc pentru efortul de a face si a scrie aceasta analiza care, din pacate, nu foloseste nimanui. Iti multumesc, de asemenea, pentru faptul ca vizitezi ginabutiuc.ro de cateva ori pe saptamana si ca petreci un timp considerabil aici.
Making of-urile sunt filmari de la proba dinaintea lansarii colectiei, asa cum stie toata lumea. Aceste clipuri surprind imagini din atelier – si din munca noastra.Efortul tuturor este directionat spre realizarea colectiei, nu spre realizarea unui film, chiar credeam ca acest lucru este foarte usor de inteles avand in vedere ca te afli pe site-ul unui designer, nu al unui producator de filme. Desigur ca sunt aceleasi cadre – atelierul este acelasi! – si chiar si daca as tine sa-ti fac pe plac cu tot dinadinsul – ceea ce nu e cazul – ar fi chiar culmea sa ma mut tot la 6 luni doar ca sa prezint alte cadre in making-of. Cele 3 colectii pe care tu le stii deja pe de rost – multumesc, din nou! – s-au derulat in interval de 1 an, e suficient sa te uiti la date. Folosesc aceeasi fata pentru proba de machiaj pentru a ajuta make-up -artistul oferindu-i acelasi sistem de referinta plus un ten impecabil pe care poate exersa. Repet, filmam munca noastra, tot ceea ce vezi acolo sunt secvente din cateva ore de probe. Making of-ul nu este un film in sine ci este filmul unei activitati. Ar fi absolut plictisitor sa filmam totul si o munca inutila pentru a se monta imaginile. Folosim acelasi algoritm din motive de eficienta – asa cum cu siguranta stii si tu pentru ca o activitate sa fie eficienta e necesara o disciplina si o standardizare a operatiilor. Sunt incantata sa descopar cat esti de atenta la detalii – sunt convinsa ca esti la fel de riguroasa si in munca pe care o desfasori.
Sunt deschisa la sugestii – tocmai de aceea, o data cu lansarea noii versiuni a site-ului am conceput ca interactiva aceasta sectiune. Ceea ce m-ar ajuta cu adevarat – si imi doresc din suflet – ar fi sa ma inviti la o lansare a unei colectii creata de tine si sa vad making of-ul realizat pe baza cunostintelor pe care tocmai mi le-ai expus cu atata generozitate.
Ma bucur ca iti place colectia. Pana la urma, este absolut irelevant daca iti place sau nu cum ne pregatim pentru prezentare. Iar daca produsul – colectia – e valoros, parcursul nu poate fi decat bun si el.
Si daca prezenta ta insistenta nu e determinata de vreo obsesie, eu te astept sa cumperi!
Cu drag, si cu promisiunea sa stau in alt cadru.

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This