De cate ori nu te-ai intrebat care e limita dincolo de care un produs se transforma dintr-unul de stricta necesitate intr-un obiect de arta? Unde se incheie banalul, obisnuitul, ordinarul si incepe teritoriul miracolului, al unicitatii ?

Ce anume face diferenta?

Cand e vorba despre vestimentatie, multi vor spune: ‘detaliile’ – si se vor considera plini de originalitate si intelepciune. Pana la urma, chiar asa si e.

E un detaliu diferenta intre atingerea delicata a matasii si asprimea poliesterului, intre caldura si confortul lanii sau senzatia de greutate pe care tesatura sintetica ti-o ofera… E un detaliu sentimentul de prietenie pe care o haina creata ’pe masura’ il impataseste trupului tau in contrast cu dusmania produselor ce nu-ti vin niciodata asa cum ai vrea… E un detaliu faptul ca cineva a creat pentru tine tinuta ce ti se potriveste, cea care iti exprima personalitatea si te infatiseaza lumii asa cum esti tu: unic… E un detaliu sa stii ca oameni pasionati au pus suflet si zeci de ore de munca migaloasa pentru a realiza aplicatii care fac, intr-adevar, diferenta.

Detalii? Amanunte? Ele alcatuiesc intregul. Acel intreg care te extrage din contingent, te identifica si-ti da masura proprie: masura in care te respecti pe tine insati.

Gina Butiuc

fashion designer

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This