STRAIGHT-Gina-Butiuc-men-women-spring-summer-2017-collections

Gina Butiuc men & women spring-summer 2017 collections sunt acum la dispozitia ta.

Piesele vestimentare masculine aduc in prim-plan un aer relaxat, tipic stilului italian, ce uimeste prin eleganta si lejeritate, caracteristici ce deriva in primul rand din cromatica luminoasa si contrastele inedite. Accesoriile completeaza in mod subtil tinuta, fie ca este vorba de prezenta Ascott-ului, a esarfei in culori pastel sau de batista de buzunar bine integrata in ansamblu.

Desi minoritare ca numar in noua colectie, tinutele pentru femei sunt cele care aduc nota de sensibilitate, sustinuta in primul rand prin cromatica delicata, texturile fluide (voal-chiffon) si inserarea in majoritatea pieselor, ca litemotiv, a fulgilor din voal ce creeaza impresia de plutire.

STRAIGHT – men & women spring-summer 2017 collections- aduce in prim-plan linii curate, texturi lejere ce pun in evidenta corpul uman, intr-o cromatica luminoasa si detalii de structura fara echivoc. Construit pe tipare clasice, taieturi riguroase si combinatii cromatice surprinzatoare, stilul Gina Butiuc este centrat pe omul caruia ii este destinat costumul, pe pricipiul conform caruia haina trebuie sa fie o extensie a persoanei careia ii este destinata.

Vezi aici toata colectia.

 

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This