De-a lungul anilor, multi „oameni de succes” au trecut pragul Atelierului meu.

Oameni de mare sau mai putin mare succes.

Oameni de real sau mai putin real succes.

Din punctul lor de vedere sau al multimii.

Din punctul meu de vedere, succesul se masoara in autenticitate. In coerenta. In credibilitate.

Vestimentatia omului de succes este aceea ce este in deplin acord cu ceea ce esti tu in sinele tau interior. Dintre toti oamenii de mare sau mic succes ce au beneficiat in timp de timpul, disponibilitatea, creativitatea, sfatul, deschiderea – si, pana la urma, sinapsele mele, poate ca un 5% mi-au devenit clienti. Pentru 5% din ei sunt prea mica pentru succesul lor iar pentru 90% trebuie sa astept pana cand succesul lor va deveni real iar ei isi vor permite sa ma si plateasca.

Ok, si atunci cine sunt clientii mei?!

Sunt cei care stiu ca succesul nu este ceva ce imbraci dimineata si cu care iesi in lume ca o declaratie de independenta. Succesul este punctul de confluenta intre talent, efort, dedicare, vointa, perseverenta.

Exista o haina anume pentru talent?! Sau pentru perseverenta?!

Exista insa vestimentatia potrivita pentru fiecare. E cea care te infatiseaza cum esti. Cea care te prezinta lumii autentic, credibil, coerent, fara scurtcircuite intre ceea ce esti si ceea ce crezi ca esti.

Sau aspiri a fi.

Cat timp intre ceea ce esti si ceea ce pari a fi nu exista un consens, succesul nu se conjuga inca la timpul prezent pentru tine. Iar un ceas scump, sau un costum realizat de un croitor de pe o strada celebra in loc sa fie indicatori reali ai unui status social castigat sunt doar indicatori ai unei investitii intr-o falsa imagine.

 

Gina Butiuc

fashion designer

sursa foto: aici

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This