COOL

Lucrez intr-un domeniu in care daca nu visezi, nu reusesti iar planurile de viitor merg mana in mana cu creativitatea si curajul nebunesc. Intr-un domeniu in care, uneori, imaginea e totul iar a fi autentic poate fi, de cele mai multe ori, adevarata provocare.

Lucrez intr-un domeniu in care actori autentici sunt putini insa pe a carui scena se face extrem de multa figuratie. In care cuvantul spus inseamna putin iar multe cuvinte sunt spuse doar pentru a fi uitate.

Lucrez intr-un domeniu in care a fi cool ar trebui sa fie mai presus de orice. In care aparentele sunt totul si multi, in spatele acestor aparente, nu sunt nimic. In care totul e trait fast – fast-food, fast-travel, fast-comunication, fast-emotions, fast-fashion – iar viata reala e deseori pusa in hold.  In care vrei tot mai mult – iar tot mai mult inseamna atat de putin…

Insa in acesti ani in care ai fost alaturi de mine am inteles impreuna ca mai putin dar bun insamna atat de mult… Am inteles impreuna ca lucrurile facute cu suflet dureaza, implinesc viata si o fac mai frumoasa. Ca autentic e rar, insa apropie sufletele si oamenii.

De-a lungul anilor, mi-au trecut pragul Atelierului oameni ce doreau sa-mi devina clienti si au ramas in viata mea ca prieteni care au ras si au plans alaturi de mine, carora le-am trait emotiile la nunta sau carora le-am botezat copiii. Limitele sunt flexibile intr-o viata in care munca e pasiune iar fiecare articol ce iese din mainile tale duce cu sine o poveste si parti din sufletul tau.

De fapt, ceea ce ne defineste in prima si ultima instanta, in fata noastra si a celorlalti, e ceea ce simtim – fie ca e vorba de curaj sau frica, echilibru sau nesiguranta, iubire sau indiferenta, succes sau esec. E ceea ce ne identifica si ne singularizeaza ca fiinte reale.

Pastreaza in minte randurile de mai jos si gandeste-te: You don’t have to be cool. Just stay true!

„We are all broken in some way. We all have faults and insecurities. We think we have to be cool. But we do not have to be cool. We have to be authentic. Authenticity means to embrace equally all of our strength, power, courage, passion, mistakes, failures, and insecurities. To present that whole self to the world instead of our practiced varnish of cool. Nobody connects because they are cool. They connect because they are real. Real is rare.” (The Alabaster Girl)

 

Gina Butiuc

fashion designer

sursa foto: aici

 

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This