Probabil ca luxul nu a fost nicicand mai confortabil ca toamna aceasta. Probabil ca nu ai simtit niciodata caldura si armonia culorilor cu mai multa satisfactie,  mai aproape de sufletul tau. Probabil cautarile tale au atins, in sfarsit, un final iar intrebarile au primit un raspuns: raspunsul pe care-l vrei. Pentru ca acum moda E PENTRU TINE. De data aceasta, e asa cum vrei tu. Calda, calma, tangibila. Gandita sa desfete trupul si sa incante simturile.

Acum esti feminina si diafana depasind insa tiparul de vulnerabilitate promovat de sezonul anterior. Esti puternica si echilibrata fara a avea nevoie de influentele androgine ori military din 2010. Esti vizibila prin minimalism, clasic, bun-simt, prin texturi nobile si prelucrarea maiestrita a tesaturilor.

Poti fii, in sfarsit, asa cum vrei! Pentru ca toamna aceasta cromatica imbina intensitatea solara a galbenului si a ocrului cu nuantele mistice de roz, vibratia violetului si echilibrul tonurilor de pamant. Iar daca vrei povesti, poti patrunde in profunzimea albastrului deep-teal sau a stralucirilor de argintiu-albastrui.

Poti experimenta, te poti agata de tipare, poti oscila intre midi si maxi, intre plutire si teluritate, intre claritatea minimalismului si exagerarile celor mai nonconformiste curente.

Poti privi peste umar si arunca manusa, in stilul TAU caracteristic: toamna asta e a ta!

 

Gina Butiuc

fashion designer

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This