Gina Butiuc organizeaza selectie in vederea identificarii unui tanar inzestrat cu reale calitati de design cu scopul de a-l sprijini in a-si realiza o cariera in designul vestimentar. Castigatorul campaniei va avea sansa de a-si prezenta 3-6 creatii proprii in cadrul evenimentului Gina Butiuc din 28 septembrie 2011 prilejuit de lansarea colectiilor t-i 2011-2012. Acesta va beneficia de toate facilitatile oferite de un show de moda profesionist.

Candidatul ideal trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 20 de ani, sa aiba preocupari de design si dorinta de a se perfectiona in acest domeniu, sa nu fi prezentat/expus pana acum nici o colectie, sa nu profeseze ca designer, sa fie capabil sa realizeze prin forte proprii minim trei tinute pana la data evenimentului.

Calendarul campaniei:

–         inscrierea candidatilor: 08 – 21.08;

–         selectia finalistilor: 22-23.08;

–         interviu cu finalistii: 24.08;

–         anuntarea castigatorului: 25.08

Candidatii vor trimite 3-6 schite/fotografii cu creatii realizate/in curs de realizare in perioada de inscriere insotite de datele de contact (nume, prenume, telefon, e-mail, varsta, ocupatia) la adresa: gina.butiuc@ginabutiuc.ro, cu subiectul “selectie designer”. Finalistii si castigatorul vor fi instiintati prin e-mail.

Stadiul campaniei, finalistii si castigatorul vor fi facute publice pe www.ginabutiuc.ro sectiunea “evenimente in curs”, site-urile partenere si paginile personale new media.

Urmareste-ne si pe: www.lumeafemeilor.ro si www.stilfeminin.ro

 

 

august 10, 2011

Buna ziua,
Imi puteti spune, concursul este adresat doar tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16-20 ani? Mentionez ca am 21 ani.
Multumesc!

august 10, 2011

Daca intruniti toate celelate conditii, voi face mici derogari in privinta varstei. Astept sa va inscrieti, conform cerintelor formulate. Mult succes!

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This