De cate ori nu ai iesit din casa – sau din birou – cu gandul precis ca meriti sa faci ceva pentru tine – si te-ai ales cu lucruri inutile pe care nu le-ai purtat niciodata? De cate ori nu te-ai razbunat pe parul tau pentru ca nu ai primit promovarea, sau pentru ca erai suparata pe iubitul tau ori, pur si simplu, pentru ca te-ai certat cu mama ta? Cate rochii, esarfe, farduri, bijuterii cumparate “in scop terapeutic” aglomereaza dressing-ul tau ce tinde sa se prabuseasca? De cate ori ti-ai spus – privind zecile de articole vestimentare pe care le detii: “nu am cu ce sa ma imbrac!”? Ce sume impresionante ai “investit” in aceste obiecte care nu au legatura unele cu altele – si, deseori, nu au nici o legatura cu tine! – astfel incat, de cele mai multe ori, cu greu poti alcatui o tinuta care sa te reprezinte? De cate ori te-ai privit in oglinda si ai trait senzatia de discomfort cu tine insati? Sau, poate, ai simtit neincrederea cuiva in fata caruia te-ai infatisat cu o imagine complet nepotrivita cu pozitia ta, cu job-ul tau sau … nepotrivita pur si simplu cu statutul de femeie…

Te-ai gandit vreodata ca mai putine obiecte – dar alese atent, astfel incat sa urmeze un fir inteligibil, care sa se potriveasca unele cu altele, ar fi varianta mult mai eficienta – si chiar mai economica – pentru imaginea ta? Ca acest fir inteligibil ar insemna  DEFINIREA SI CONSTRUIREA STILULUI TAU PERSONAL? Ca, dincolo de faptul ca ai cheltui mai putini bani – ai economisi mult timp, risipit in cautari aiurea in “cutia Pandorei” care e dulapul tau?

Si daca pana acum nu ai dat peste Speranta pitita acolo, vestea buna e ca poti fi ajutata. Da-mi voie sa-ti arat CUM! Tot ce trebuie sa faci este sa vrei sa investesti IN TINE!

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This