camasi barbatesti la comanda - gina butiuc

Spre deosebire de produsele de serie, alegerea unei camasi barbatesti la comanda ofera o serie de avantaje incontestabile.

Primul avantaj – si, probabil, cel mai important – este acela ca produsul va fi realizat exact pe masurile tale. Chiar daca nu te incadrezi perfect in dimensiunile standard – dar, cine se incadreaza?! – vei avea o camasa care ti se potriveste perfect, nu te strange la gat, nu-ti este larga pe talie sau la umeri si nici manecile nu sunt ori prea lungi, ori prea scurte, cum se intampla in cazul camasilor cumparate „de gata”.

Un alt detaliu la care stiu ca tii foarte mult este pozitionarea nasturilor. Aprox. 90% din clienti imi spun ca nici o camasa de serie nu are un sistem de inchidere in care nasturii sa fie corect pozitionati in raport cu acele puncte in care corpul creeaza presiune asupra camasii. De regula, aceste puncte sunt in zona toracelui si a abdomenului, adica zonele cele mai proeminente ale corpului tau in care, mai ales atunci cand te asezi, camasa se muleaza mai strans pe corp iar in unele locuri „se casca” intre nasturi. Daca nasturii sunt corect pozitionati, special pentru tine, vei fi scutit de acest inconvenient. De aceea este ideal ca produsul sa fie probat si cand stai asezat pe scaun.

Un procent considerabil de clienti imi spun ca nu si-au gasit niciodata o camasa care sa nu-i stranga la gat, daca o aleg astfel incat sa li se potriveasca pe corp. Desigur ca aceasta neplacere este inlaturata in cazul unei camasi ce este realizata pe masurile tale. Nu numai ca se va realiza pe masura ta, dar la proba, inainte ca produsul sa fie finalizat, se vor putea face ajustari astfel incat produsul final sa fie exact ceea ce iti doresti.

Nu mai putin importante sunt detaliile estetice. Desigur, doresti un produs care sa ti se potriveasca si ca personalitate, dar si cu conformatia fizica si trasaturile fetei iar, daca este destinat unei ocazii anume, sa fie in concordanta cu standardul evenimentul si dress-code-ul solicitat. Nu la fel va fi ales gulerul camasii daca fata ta este rotundau sau, dimpotriva, alungita, daca porti barba, daca o vei purta cu Ascott, cravata, papion selftie sau cu nodul prestabilit. In cazul in care alegi un produs realizat special pentru tine, vei putea alege tesatura, culoarea, croiul, forma gulerului si a mansetelor, culoarea nasturilor si chiar detalii subtile cum ar fi culoarea atei cu care vor fi cusuti nasturii sau initialele numelui tau brodate discret pe manseta. Unele dintre aceste detalii sunt putin vizibile pentru restul lumii insa sunt esentiale pentru felul in care te simti tu purtand acel produs.

Si, nu in ultimul rand, sunt mesaje discrete, perceptibile doar pentru cunoscatori, despre tine, statutul tau si despre faptul ca stapanesti pana la ultimul detaliu arta vestimentara.

 

Gina Butiuc

fashion designer

sursa foto: arhiva foto personala

 

februarie 4, 2018

Eleganta si stil, totul realizat impecabil!

Write a comment:
*

Your email address will not be published.

Pin It on Pinterest

Share This